Video: Jan Slagter ontkent nieuw samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk

Video: Jan Slagter ontkent nieuw samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk

Vrijdag 6 oktober 2023 om 19:48

De mogelijke terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk heeft de afgelopen weken veel mensen beziggehouden. Zal het gebeuren of niet? Nadat de presentator spijt heeft betuigd in een uitgebreid interview, zijn veel vakgenoten van mening dat het nu tijd is.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jan Slagter</em> ontkent nieuw samenwerking met <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> De mogelijke terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk heeft de afgelopen weken veel mensen beziggehouden. Zal het gebeuren of niet? Nadat de presentator spijt heeft betuigd in een uitgebreid interview, zijn veel vakgenoten van mening dat het nu tijd is. Tekst gaat verder onder de video. Omroep MaxRutger Castricum is van mening dat hij een tweede kans verdient, met name bij Omroep Max. De baas van de omroep, Jan Slagter, heeft nu gereageerd op alle speculaties en ontkent dat de presentator zijn comeback zal maken bij Max. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jan Slagter ontkent nieuw samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk

Omroep Max
Rutger Castricum is van mening dat hij een tweede kans verdient, met name bij Omroep Max. De baas van de omroep, Jan Slagter, heeft nu gereageerd op alle speculaties en ontkent dat de presentator zijn comeback zal maken bij Max.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's