Zien: Toppers in Concert keren komend voorjaar terug in Johan Cruijff ArenA

Zien: Toppers in Concert keren komend voorjaar terug in Johan Cruijff ArenA

Vrijdag 6 oktober 2023 om 20:00

De glitter boa's kunnen weer tevoorschijn gehaald worden, want Toppers in Concert is terug! De Johan Cruijff ArenA zal komend voorjaar opnieuw omgetoverd tot het grootste meezingfeest van het jaar, met een gloednieuw thema en verse gastartiesten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Toppers in Concert</em> keren komend voorjaar terug in <em>Johan Cruijff ArenA</em> De glitter boa's kunnen weer tevoorschijn gehaald worden, want Toppers in Concert is terug! De Johan Cruijff ArenA zal komend voorjaar opnieuw omgetoverd tot het grootste meezingfeest van het jaar, met een gloednieuw thema en verse gastartiesten. Tekst gaat verder onder de video. Toppers in ConcertGerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger nemen de Johan Cruijff Arena op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 op stelten. Maar ze zijn niet alleen, want ze worden vergezeld door onder andere Kris Kros Amsterdam, Vengaboys, Emma Heesters, OG3NE, Donnie, Marco Schuitmaker en Bouke Scholten om het Toppersfeest compleet te maken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Toppers in Concert keren komend voorjaar terug in Johan Cruijff ArenA

Toppers in Concert
Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger nemen de Johan Cruijff Arena op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 op stelten. Maar ze zijn niet alleen, want ze worden vergezeld door onder andere Kris Kros Amsterdam, Vengaboys, Emma Heesters, OG3NE, Donnie, Marco Schuitmaker en Bouke Scholten om het Toppersfeest compleet te maken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's