Video: Duncan Laurence schittert met 'Als geen ander' in Beste Zangers

Video: Duncan Laurence schittert met 'Als geen ander' in Beste Zangers

Video: <em>Duncan Laurence</em> schittert met 'Als geen ander' in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Deze week in Beste Zangers staat het jonge talent MEAU centraal. Ze begon op zesjarige leeftijd zanglessen te volgen en toonde al op jonge leeftijd opmerkelijk zangtalent. Daarnaast nam ze pianoles en leerde ze zichzelf gitaar spelen. Tekst gaat verder onder de video. Duncan Laurence - Als geen ander | Beste Zangers 2023 Duncan LaurenceVoor de allereerste keer vertolkt Duncan Laurence een Nederlandstalig liedje in Beste Zangers, speciaal voor MEAU. Hij bewijst opnieuw zijn zangkunsten met het nummer 'Als geen ander', oorspronkelijk van Bente en MEAU. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Deze week in Beste Zangers staat het jonge talent MEAU centraal. Ze begon op zesjarige leeftijd zanglessen te volgen en toonde al op jonge leeftijd opmerkelijk zangtalent. Daarnaast nam ze pianoles en leerde ze zichzelf gitaar spelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Duncan Laurence
Voor de allereerste keer vertolkt Duncan Laurence een Nederlandstalig liedje in Beste Zangers, speciaal voor MEAU. Hij bewijst opnieuw zijn zangkunsten met het nummer 'Als geen ander', oorspronkelijk van Bente en MEAU.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's