Bekijk de eerste beelden van The Jump: vanaf 21 oktober te zien bij RTL 4

Bekijk de eerste beelden van The Jump: vanaf 21 oktober te zien bij RTL 4

Bekijk de eerste beelden van <em>The Jump</em>: vanaf 21 oktober te zien bij RTL 4 In de kennisquiz The Jump hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. Bekijk de promo van het programma The Jump hieronder. De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf 21 oktober elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv._ Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Zeer bijzonder verhaal Roodkapje in Holland's Got Talent: ‘Wat is dit?’ Bekijk deze video » Zien: Eva Simons irriteert teamgenoten met hun ontwetendheid over afvallerseiland Bekijk deze video »
Zondag 8 oktober 2023 om 10:47

In de kennisquiz The Jump hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. Bekijk de promo van het programma The Jump hieronder.

De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf 21 oktober elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv._

Actuele video's

Meer actuele video's