Zien: Keniaanse hardloper Kelvin Kiptum verpulvert wereldrecord in Chicago Marathon

Zien: Keniaanse hardloper Kelvin Kiptum verpulvert wereldrecord in Chicago Marathon

Zien: Keniaanse hardloper <em>Kelvin Kiptum</em> verpulvert <em>wereldrecord</em> in <em>Chicago Marathon</em> De Keniaan Kelvin Kiptum heeft het wereldrecord voor mannen in de marathon verbeterd tijdens de Chicago Marathon. Hij finishde de race over 42,195 kilometer in een tijd van 2 uur en 36 seconden. Tekst gaat verder onder de video. ?‍♀️?? | Kelvin Kiptum loopt een wereldrecord! ??? Zijn tijd: 2 uur en 36 seconden! ? #ChicagoMarathon? Marathons kijk je live via discovery+ pic.twitter.com/TP6IM3IjwR— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) October 8, 2023 Eliud KipchogeMet zijn prestatie dook Kelvin Kiptum onder de tijd van 2 uur en 1 minuut en 9 seconden, die vorig jaar werd gelopen door de Keniaanse hardlooplegende Eliud Kipchoge tijdens de marathon van Berlijn. Bekijk het fragmenten van Eurosport Nederlands en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sifan Hassan wint marathondebuut in Londen met Nederlandse record Bekijk deze video » Prins Pieter-Christiaan geëmotioneerd na marathon door verbetering met drie minuten (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Sport :
Zondag 8 oktober 2023 om 17:39

De Keniaan Kelvin Kiptum heeft het wereldrecord voor mannen in de marathon verbeterd tijdens de Chicago Marathon. Hij finishde de race over 42,195 kilometer in een tijd van 2 uur en 36 seconden.

Tekst gaat verder onder de video.

Eliud Kipchoge
Met zijn prestatie dook Kelvin Kiptum onder de tijd van 2 uur en 1 minuut en 9 seconden, die vorig jaar werd gelopen door de Keniaanse hardlooplegende Eliud Kipchoge tijdens de marathon van Berlijn.

Bekijk het fragmenten van Eurosport Nederlands en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's