Schokkende beelden: Hamas-aanval op Israëlisch festival eist meerdere levens

Schokkende beelden: Hamas-aanval op Israëlisch festival eist meerdere levens

Zondag 8 oktober 2023 om 18:07

Palestijnse militanten hebben een aanval uitgevoerd tijdens een festival in Israël, waarbij meerdere mensen zijn gedood en sommigen zijn ontvoerd, waaronder de 30-jarige Shani Louk.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>Hamas-aanval</em> op <em>Israëlisch festival</em> eist meerdere levens Palestijnse militanten hebben een aanval uitgevoerd tijdens een festival in Israël, waarbij meerdere mensen zijn gedood en sommigen zijn ontvoerd, waaronder de 30-jarige Shani Louk. Tekst gaat verder onder de video. Bewusteloze vrouwOp een video die circuleert op sociale media is een bewusteloze vrouw te zien in een auto met Hamasstrijders. Haar moeder heeft bevestigd dat het inderdaad om Shani gaat. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hamas organiseert verrassingsaanval op Israël, meerdere doden en gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: Hamas-aanval op Israëlisch festival eist meerdere levens

Bewusteloze vrouw
Op een video die circuleert op sociale media is een bewusteloze vrouw te zien in een auto met Hamasstrijders. Haar moeder heeft bevestigd dat het inderdaad om Shani gaat.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's