Meau over Beste Zangers-optreden van Nick Schilder: "Dat was echt heel lief"

Meau over Beste Zangers-optreden van Nick Schilder: "Dat was echt heel lief"

<em>Meau</em> over <em>Beste Zangers</em>-optreden van <em>Nick Schilder</em>: &quot;Dat was echt heel lief&quot; Meau vond het geweldig om mee te kunnen doen aan Beste Zangers. Tijdens het seizoen zong Nick Schilder een lied voor haar en daar is ze nog steeds helemaal in de wolken van: "Dat was echt heel lief", vertelt ze aan RTL Boulevard. Bekijk de RTL Boulevard-video met MEAU over Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Numidia betovert Beste Zangers-kijkers: "Ze maakt van elk nummer goud" Bekijk deze video » MEAU openhartig over deelname aan Beste Zangers: 'Echt mega bijzonder' Bekijk deze video »

Meau vond het geweldig om mee te kunnen doen aan Beste Zangers. Tijdens het seizoen zong Nick Schilder een lied voor haar en daar is ze nog steeds helemaal in de wolken van: "Dat was echt heel lief", vertelt ze aan RTL Boulevard.

Bekijk de RTL Boulevard-video met MEAU over Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's