Paniek aan boord in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt (video)

Paniek aan boord in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt (video)

Paniek aan boord in <em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em> (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. De journalist deelt dinsdag beelden van de aflevering. Hierin zien we dat Kees van der Spek in paniek raakt tijdens een vlucht. Bekijk de beelden vanuit het vliegtuig hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) Bekijk ook Kees van der Spek: 'Ik heb twee keer een exorcist meegemaakt en daar jaren last van gehad' (Casa di Beau) Bekijk deze video » De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven Bekijk deze video »

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. De journalist deelt dinsdag beelden van de aflevering. Hierin zien we dat Kees van der Spek in paniek raakt tijdens een vlucht. Bekijk de beelden vanuit het vliegtuig hieronder.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's