De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven

De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven

<em>De geknipte gast</em>: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven Kees van der Spek is vrijdagavond te gast in De geknipte gast. Hij neemt plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol en praat openhartig over zijn leven. Zo is in de eerste beelden te zien dat hij meer vertelt over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven. Dat was het moment dat hij zijn kinderen moest vertellen dat papa en mama uit elkaar gingen. “Dat vond ik echt afschuwelijk.” Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Geknipte Gast (@degekniptegast) Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid in De geknipte gast: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’ Bekijk deze video » De geknipte gast: Ernst Daniël Smid vertelt over strijd tegen Parkinson en relatie met zijn vader Bekijk deze video »
Friday 6 October 2023 om 14:13

Kees van der Spek is vrijdagavond te gast in De geknipte gast. Hij neemt plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol en praat openhartig over zijn leven. Zo is in de eerste beelden te zien dat hij meer vertelt over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven. Dat was het moment dat hij zijn kinderen moest vertellen dat papa en mama uit elkaar gingen. “Dat vond ik echt afschuwelijk.”

Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder.

De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's