De 538 Ochtendshow belt met Debbie uit voor Televizier-Ring genomineerde B&B Vol Liefde

De 538 Ochtendshow belt met Debbie uit voor Televizier-Ring genomineerde B&B Vol Liefde

Thursday 12 October 2023 om 10:53

Vanochtend belden de dj's van 'De 538 Ochtendshow' met Debbie. Zij was de publiekslieveling uit het naar de Televizier-Ring meedingende B&B Vol Liefde. Daar kan, naast kandidaten De Oranjezomer en Oogappels vanavond vanaf 20:00 uur op gestemd worden.

Twee blije kneuters
De dj's zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar haar relatie met Paul. Tussen Paul en Debbie gaat het nog heel goed. Ze zijn 'twee blije kneuters' naar eigen zeggen. Ook doet ze uit de doeken hoe zij eigenlijk kandidaat is geworden voor het populaire datingprogramma.

Beluister hieronder het hele gesprek met Debbie in De 538 Ochtendshow.

De 538 Ochtendshow belt met <em>Debbie</em> uit voor <em>Televizier-Ring</em> genomineerde <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Vanochtend belden de dj's van 'De 538 Ochtendshow' met Debbie. Zij was de publiekslieveling uit het naar de Televizier-Ring meedingende B&B Vol Liefde. Daar kan, naast kandidaten De Oranjezomer en Oogappels vanavond vanaf 20:00 uur op gestemd worden. Twee blije kneutersDe dj's zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar haar relatie met Paul. Tussen Paul en Debbie gaat het nog heel goed. Ze zijn 'twee blije kneuters' naar eigen zeggen. Ook doet ze uit de doeken hoe zij eigenlijk kandidaat is geworden voor het populaire datingprogramma. Beluister hieronder het hele gesprek met Debbie in De 538 Ochtendshow. Bekijk ook Debbie uit B&B Vol Liefde gaat in opgepimpte trouwjurk naar Televizier-Ring Gala (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: GTST-actrice Bertrie Wierenga 'gespannen' voor Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Wilfred Genee over Hélène's kans op Televizier-Ring: "Ik ga ervan uit dat ze wint" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's