Bekijk de trailer van Robbie Williams, vanaf 8 november op Netflix

Bekijk de trailer van Robbie Williams, vanaf 8 november op Netflix

Bekijk de trailer van <em>Robbie Williams</em>, vanaf 8 november op Netflix De documentaireserie beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden. Bekijk hier de trailer MediaHoe ging en gaat Williams om met de media tijdens zijn carrière? Verslaving, professionele en persoonlijke breuken, herenigingen, herstel en de impact die dit alles heeft gehad op de geestelijke gezondheid van de artiest: het komt allemaal aan bod. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 8 november Robbie Williams kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van The Crown seizoen zes, vanaf 16 november op Netflix Bekijk deze video » Emily Blunt in Pain Hustlers, bekijk de trailer hieronder Bekijk deze video »
Trailer :
Donderdag 12 oktober 2023 om 14:30

De documentaireserie beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden.

Media
Hoe ging en gaat Williams om met de media tijdens zijn carrière? Verslaving, professionele en persoonlijke breuken, herenigingen, herstel en de impact die dit alles heeft gehad op de geestelijke gezondheid van de artiest: het komt allemaal aan bod.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 8 november Robbie Williams kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's