Hélène Hendriks wint Gouden Televizier-Ster Presentator (video)

Hélène Hendriks wint Gouden Televizier-Ster Presentator (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 21:55

Wie wint de Gouden Televizier Ster Presentator 2023? Dat werd vandaag bekend in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier Ring-Gala. Hieronder zie je de winnaar.

Dubbel
Niemand minder dan publiekslieveling Hélène Hendriks is de beste presentator volgens het Nederlandse publiek. De presentator van De Oranjezomer en HLF8 versloeg André van Duin en Raven van Dorst. Daarmee maakt Hélène nog steeds kans op de dubbel: ook De Oranjezomer is genomineerd voor de felbegeerde Ring.

Bekijk de winnaar van de Televizier Ster Presentator hierboven. Je kan het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks wint <em>Gouden Televizier-Ster</em> Presentator (video) Hélène Hendriks wint de Televizier-Ring Presentator | Gouden Televizier-Ring Gala 2023 Wie wint de Gouden Televizier Ster Presentator 2023? Dat werd vandaag bekend in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier Ring-Gala. Hieronder zie je de winnaar. DubbelNiemand minder dan publiekslieveling Hélène Hendriks is de beste presentator volgens het Nederlandse publiek. De presentator van De Oranjezomer en HLF8 versloeg André van Duin en Raven van Dorst. Daarmee maakt Hélène nog steeds kans op de dubbel: ook De Oranjezomer is genomineerd voor de felbegeerde Ring. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier) Bekijk de winnaar van de Televizier Ster Presentator hierboven. Je kan het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's