Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Tuintafel in de woonkamer!?"

Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Tuintafel in de woonkamer!?"

Vanavond in <em>vtwonen weer verliefd op je huis</em>: &quot;Tuintafel in de woonkamer!?&quot; Koppels die niet goed zijn in het inrichten van hun woning kunnen hulp krijgen van vtwonen weer verliefd op je huis. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. Volgens presentator Kees Tol kan het tuinmeubel in hun woonkamer echt niet: "Ik weet niet wat dit is, maar dit hebben mijn ouders gewoon in de tuin staan." Bekijk het fragment hieronder. vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Okergele bank komt er niet in" Bekijk deze video »

Koppels die niet goed zijn in het inrichten van hun woning kunnen hulp krijgen van vtwonen weer verliefd op je huis. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. Volgens presentator Kees Tol kan het tuinmeubel in hun woonkamer echt niet: "Ik weet niet wat dit is, maar dit hebben mijn ouders gewoon in de tuin staan." Bekijk het fragment hieronder.

vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's