Frans Timmermans in Buitenhof over grondoffensief Israël: 'Wat willen ze bereiken?'

Frans Timmermans in Buitenhof over grondoffensief Israël: 'Wat willen ze bereiken?'

<em>Frans Timmermans</em> in <em>Buitenhof</em> over grondoffensief Israël: 'Wat willen ze bereiken?' Deze week gaat het in Buitenhof over de oorlog tussen Hamas en Israël, daarover aan tafel zitten Monique van Hoogstraten, Frans Timmermans en via de lijn Frederieke van Dongen, Fadi Abou Akleh en David Grossman. 'Er zijn geen aantrekkelijke opties voor Israël', aldus @F__Timmermans in #buitenhof over mogelijk grondoffensief. Hamas heeft doelbewust een pogrom georganiseerd, zegt hij. 'Ik begrijp wat er in Israëlische samenleving aan de hand is, vertrouwen in regering Netanyahu is weg'. pic.twitter.com/0UFORvK1yu— Buitenhof (@Buitenhoftv) October 15, 2023 Reactie TimmermansFrans Timmermans zei in Buitenhof dat Israël op dit moment weinig goede keuzes heeft voor een eventueel grondoffensief. Hij benadrukte dat Hamas opzettelijk geweld heeft uitgelokt en dat het vertrouwen in de regering van Netanyahu in Israël snel afneemt. Bekijk de beelden van Buitenhof hierboven. Bovenaan de pagina zie je hoe Nederlandse politici tegen de oorlog aankijken. Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heftige dronebeelden: immense verwoesting in Gaza-stad na Israëlische raketaanvallen Bekijk deze video » René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deze week gaat het in Buitenhof over de oorlog tussen Hamas en Israël, daarover aan tafel zitten Monique van Hoogstraten, Frans Timmermans en via de lijn Frederieke van Dongen, Fadi Abou Akleh en David Grossman.

Reactie Timmermans
Frans Timmermans zei in Buitenhof dat Israël op dit moment weinig goede keuzes heeft voor een eventueel grondoffensief. Hij benadrukte dat Hamas opzettelijk geweld heeft uitgelokt en dat het vertrouwen in de regering van Netanyahu in Israël snel afneemt.

Bekijk de beelden van Buitenhof hierboven. Bovenaan de pagina zie je hoe Nederlandse politici tegen de oorlog aankijken.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV