Gordon speelt voor het eerst vader in nieuwe film 'Yamas!' (RTL Boulevard)

Gordon speelt voor het eerst vader in nieuwe film 'Yamas!' (RTL Boulevard)

<em>Gordon</em> speelt voor het eerst vader in nieuwe film '<em>Yamas!'</em> (<em>RTL Boulevard</em>) RTL Boulevard maakte eerder al bekend dat Gordon zijn carrière over een andere boeg gooit en een eerste filmrolletje heeft in de Nederlandse comedy 'Yamas!'. Vandaag licht de zanger/presentator een tipje van de sluier op en vertelt enthousiast dat hij een vader speelt in de film die volgend jaar uitkomt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Gordon furieus na seponeren aangifte tegen Evert Santegoeds Bekijk deze video » Dan Karaty: 'Ik houd van Gordon, die is er voor me' (Shownieuws) Bekijk deze video » Komt Geer & Goor dan toch terug? 'Zeg nooit nooit' Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon speelt voor het eerst vader in nieuwe film 'Yamas!' (RTL Boulevard)

RTL Boulevard maakte eerder al bekend dat Gordon zijn carrière over een andere boeg gooit en een eerste filmrolletje heeft in de Nederlandse comedy 'Yamas!'. Vandaag licht de zanger/presentator een tipje van de sluier op en vertelt enthousiast dat hij een vader speelt in de film die volgend jaar uitkomt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's