Video: Gordon furieus na seponeren aangifte tegen Evert Santegoeds

Video: Gordon furieus na seponeren aangifte tegen Evert Santegoeds

Gordon heeft zijn onbegrip geuit over de beslissing van het Openbaar Ministerie om zijn aangifte tegen Evert Santegoeds te seponeren. In plaats van tijd te nemen om te reflecteren, gaat Gordon opnieuw in de aanval tegen de hoofdredacteur van Privé, die privégesprekken tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin publiceerde.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gordon</em> furieus na <em>seponeren aangifte</em> tegen <em>Evert Santegoeds</em> Gordon heeft zijn onbegrip geuit over de beslissing van het Openbaar Ministerie om zijn aangifte tegen Evert Santegoeds te seponeren. In plaats van tijd te nemen om te reflecteren, gaat Gordon opnieuw in de aanval tegen de hoofdredacteur van Privé, die privégesprekken tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin publiceerde. Tekst gaat verder onder de video. ReputatieschadeRob Goossens deelt in RTL Boulevard meer details over de recente aanval van Gordon op Evert Santegoeds en de voortdurende controverse tussen de twee. Goossens vermeldt dat hij het vooral 'zonde van zijn reputatie' vindt voor Gordon. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Gordon furieus na seponeren aangifte tegen Evert Santegoeds

Reputatieschade
Rob Goossens deelt in RTL Boulevard meer details over de recente aanval van Gordon op Evert Santegoeds en de voortdurende controverse tussen de twee. Goossens vermeldt dat hij het vooral 'zonde van zijn reputatie' vindt voor Gordon.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV