Zaterdag in duettenaflevering Beste Zangers: Marco Bakker en Numidia imponeren met duet

Zaterdag in duettenaflevering Beste Zangers: Marco Bakker en Numidia imponeren met duet

Zaterdag in duettenaflevering <em>Beste Zangers</em>: Marco Bakker en <em>Numidia</em> imponeren met duet AVROTROS heeft dinsdag de eerste beelden van de duettenaflevering van Beste Zangers naar buiten gebracht. In onderstaande promo zien we in ieder geval operazanger Marco Bakker en Numidia samen de klassieker 'Perhaps Love' van John Denver en Placido Domingo zingen. Ook zien we Duncan Laurence zelfs twee keer: hij geeft ook aan dat met Meau samen een duet zingen een droom van hem is. Bekijk de promo van Beste Zangers hierboven. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste zangers: artiesten zingen power-nummers vanwege burn-out Mart Hoogkamer Bekijk deze video » Deze primeur in Beste Zangers bevalt kijkers goed: "wel andere koek" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

AVROTROS heeft dinsdag de eerste beelden van de duettenaflevering van Beste Zangers naar buiten gebracht. In onderstaande promo zien we in ieder geval operazanger Marco Bakker en Numidia samen de klassieker 'Perhaps Love' van John Denver en Placido Domingo zingen. Ook zien we Duncan Laurence zelfs twee keer: hij geeft ook aan dat met Meau samen een duet zingen een droom van hem is.

Bekijk de promo van Beste Zangers hierboven. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's