Video: steekincident in asielzoekerscentrum Budel leidt tot twee aanhoudingen

Video: steekincident in asielzoekerscentrum Budel leidt tot twee aanhoudingen

Woensdag 18 oktober 2023 om 17:51

De politie heeft woensdagmiddag twee mannen van 28 en 34 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in het asielzoekerscentrum in Budel. Beide verdachten zijn bewoners van het azc.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>steekincident</em> in <em>asielzoekerscentrum Budel</em> leidt tot twee aanhoudingen De politie heeft woensdagmiddag twee mannen van 28 en 34 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in het asielzoekerscentrum in Budel. Beide verdachten zijn bewoners van het azc. Tekst gaat verder onder de video. SnijwondenBeide mannen raakten gewond tijdens het incident. De 28-jarige man vertoonde zichtbare snijwonden op zijn bovenlichaam en kreeg ter plaatse medische zorg van ambulancepersoneel. Het incident zou zijn ontstaan door een ruzie tussen de twee. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Gemeente schakelt hulp in van jongeren voor toekomst AZC Budel: "Geeft de nodige problemen" Bekijk deze video » Asielzoekers terroriseren buschauffeurs: 'Het is een kwestie van tijd tot er gevochten gaat worden' Bekijk deze video »
Nieuws :

Snijwonden
Beide mannen raakten gewond tijdens het incident. De 28-jarige man vertoonde zichtbare snijwonden op zijn bovenlichaam en kreeg ter plaatse medische zorg van ambulancepersoneel. Het incident zou zijn ontstaan door een ruzie tussen de twee. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's