Zondag in College Tour Verkiezingsdebat vragen over Gaza, klimaatopwarming en meer

Zondag in College Tour Verkiezingsdebat vragen over Gaza, klimaatopwarming en meer

Zondag in <em>College Tour Verkiezingsdebat</em> vragen over <em>Gaza, klimaatopwarming</em> en meer Dilan Yesilgöz (VVD), Pieter Omtzigt (NSC), Caroline van der Plas (BBB) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) gaan vanavond in College Tour Verkiezingsdebat met elkaar in debat. GazastrookTwan Huys stelde eerder in de onderstaande video de volgende vraag: "Ben jij student en heb je een vraag over: bestaanszekerheid, blimaatopwarming, de oorlog in Oekraïne of het conflict in de gazastrook? Stel je vraag en meld je aan voor het College Tour Verkiezingsdebat op 22 oktober. Vanavond is het zover. College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook College Tour: Esther Ouwehand emotioneel als ze over haar overleden vader praat Bekijk deze video » Dilan Yeşilgöz in College Tour: 'Ik laat mij niet intimideren' Bekijk deze video »
Sunday 22 October 2023 om 12:27

Dilan Yesilgöz (VVD), Pieter Omtzigt (NSC), Caroline van der Plas (BBB) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) gaan vanavond in College Tour Verkiezingsdebat met elkaar in debat.

Gazastrook
Twan Huys stelde eerder in de onderstaande video de volgende vraag: "Ben jij student en heb je een vraag over: bestaanszekerheid, blimaatopwarming, de oorlog in Oekraïne of het conflict in de gazastrook? Stel je vraag en meld je aan voor het College Tour Verkiezingsdebat op 22 oktober. Vanavond is het zover.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's