College Tour: Esther Ouwehand emotioneel als ze over haar overleden vader praat

College Tour: Esther Ouwehand emotioneel als ze over haar overleden vader praat

<em>College Tour</em>: Esther Ouwehand emotioneel als ze over haar overleden vader praat Bekijk in de video hierboven: waarom is er veel ophef rond Partij voor de Dieren? In College Tour doet Esther Ouwehand een boekje open over haar carrière als lijsttrekker van Partij voor de Dieren. Maar dat niet alleen, de politica vertelt ook over haar privéleven. En Ouwehand wordt emotioneel als in beelden haar vader voorbijkomt. Ze had een sterke band met hem en ze had het erg zwaar toen hij in mei overleed. “Ik mis hem. Ik vond het heel erg.” Ook vertelt Esther waarom haar vader zich zorgen maakte over haar. Bekijk de beelden van College Tour hieronder. College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Johan Derksen: 'Ook Marianne Thieme is aan het stoken bij de Partij voor de Dieren' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Op1: 'Boek Esther Ouwehand (PvdD) nog niet gesloten' Bekijk deze video » Lijsttrekker Esther Ouwehand reageert op aftreden bestuur Partij voor de Dieren: 'Opgelucht en dankbaar' Bekijk deze video »
TV :
Monday 18 September 2023 om 16:40

Bekijk in de video hierboven: waarom is er veel ophef rond Partij voor de Dieren?

In College Tour doet Esther Ouwehand een boekje open over haar carrière als lijsttrekker van Partij voor de Dieren. Maar dat niet alleen, de politica vertelt ook over haar privéleven. En Ouwehand wordt emotioneel als in beelden haar vader voorbijkomt. Ze had een sterke band met hem en ze had het erg zwaar toen hij in mei overleed. “Ik mis hem. Ik vond het heel erg.” Ook vertelt Esther waarom haar vader zich zorgen maakte over haar.

Bekijk de beelden van College Tour hieronder.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's