Winter vol liefde onthult startdatum: wanneer is B&B vol liefde spin-off te zien?

Winter vol liefde onthult startdatum: wanneer is B&B vol liefde spin-off te zien?

<em>Winter vol liefde</em> onthult startdatum: wanneer is <em>B&amp;B vol liefde</em> spin-off te zien? B&B vol liefde is een groot succes onder de tv-kijkers, dus het kon natuurlijk niet lang duren voor er een extra editie zou worden uitgezonden. Daarom kun je binnenkort genieten van Winter vol liefde en we weten nu de startdatum. Ook aftrap nieuwe B&B vol liefde in december te zienMaandag is bekendgemaakt dat Winter vol liefde op 18 december van start gaat, en 14 december kun je alweer genieten van de aftrap van B&B vol liefde voor de zomer van 2024. In Winter vol liefde gaan deze keer vijf Nederlandse vrijgezellen die in het buitenland in een winters oord wonen op zoek naar de liefde. Dat zijn de singles Jan (58), Jorik (27), Judith (37), Adrienne (50) en Mike (33). Bekijk de beelden van Edith in Tirol hierboven, hieronder zie je de onthulling van de startdatum. Winter vol liefde is vanaf 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, de aftrap voor de zomereditie zie je op 14 december. Je kunt vanaf dan Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Esra uit B&B vol Liefde nu écht bij Bram in Zweden: 'Voor onbepaalde tijd' Bekijk deze video » ZIEN: dit is de vriendin van Olof uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-deelneemster Marian adopteert nieuw hondje na verlies Amy: 'Weekje proberen' Bekijk deze video »
TV :
Winter vol liefde onthult startdatum: wanneer is B&B vol liefde spin-off te zien?

B&B vol liefde is een groot succes onder de tv-kijkers, dus het kon natuurlijk niet lang duren voor er een extra editie zou worden uitgezonden. Daarom kun je binnenkort genieten van Winter vol liefde en we weten nu de startdatum.

Ook aftrap nieuwe B&B vol liefde in december te zien
Maandag is bekendgemaakt dat Winter vol liefde op 18 december van start gaat, en 14 december kun je alweer genieten van de aftrap van B&B vol liefde voor de zomer van 2024. In Winter vol liefde gaan deze keer vijf Nederlandse vrijgezellen die in het buitenland in een winters oord wonen op zoek naar de liefde. Dat zijn de singles Jan (58), Jorik (27), Judith (37), Adrienne (50) en Mike (33).

Bekijk de beelden van Edith in Tirol hierboven, hieronder zie je de onthulling van de startdatum.

Winter vol liefde is vanaf 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, de aftrap voor de zomereditie zie je op 14 december. Je kunt vanaf dan Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's