B&B Vol Liefde-deelneemster Marian adopteert nieuw hondje na verlies Amy: 'Weekje proberen'

B&B Vol Liefde-deelneemster Marian adopteert nieuw hondje na verlies Amy: 'Weekje proberen'

Donderdag 5 oktober 2023 om 17:31

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Begin deze week komt het trieste nieuws dat Amy, de geliefde chihuahua van B&B Vol Liefde-ster Marian, is overleden. Marian deelt haar herinneringen aan de operatie die tragisch afliep voor haar trouwe viervoeter en onthult ook dat ze alweer een nieuw hondje heeft geadopteerd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelneemster <em>Marian</em> adopteert <em>nieuw hondje</em> na verlies Amy: 'Weekje proberen' B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Begin deze week komt het trieste nieuws dat Amy, de geliefde chihuahua van B&B Vol Liefde-ster Marian, is overleden. Marian deelt haar herinneringen aan de operatie die tragisch afliep voor haar trouwe viervoeter en onthult ook dat ze alweer een nieuw hondje heeft geadopteerd. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe hondMarian laat in gesprek met RTL Boulevard weten dat ze vanaf morgen een nieuw adoptiehondje in haar leven zal hebben. "Ze lijkt heel erg veel op Amy, ze is twee jaar oud en alles klopt. Ze komen haar morgen brengen, en dan gaan we het een weekje proberen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: dit is de vriendin van Olof uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Chihuahua van B&B Vol Liefde-Marian overleden na openhartoperatie: 'Ze is helemaal van de kaart' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde-deelneemster Marian adopteert nieuw hondje na verlies Amy: 'Weekje proberen'

Nieuwe hond
Marian laat in gesprek met RTL Boulevard weten dat ze vanaf morgen een nieuw adoptiehondje in haar leven zal hebben. "Ze lijkt heel erg veel op Amy, ze is twee jaar oud en alles klopt. Ze komen haar morgen brengen, en dan gaan we het een weekje proberen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's