Vandaag Inside: Johan Derken geeft stemadvies

Vandaag Inside: Johan Derken geeft stemadvies

Dinsdag 24 oktober 2023 om 08:12

In minder dan een maand tijd gaat Nederland naar de stembus en dat is natuurlijk koren op de molen voor het orakel van SBS6: Johan Derksen. Het Vandaag Inside-gezicht is meestal vrij duidelijk over waar hij op stemt maar toch is hij nog niet zeker: 'Ik twijfel tussen de VVD en Omtzigt.' Maken de BBB en GroenLinks/PvdA dan echt helemaal geen kans?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Johan Derken</em> geeft stemadvies In minder dan een maand tijd gaat Nederland naar de stembus en dat is natuurlijk koren op de molen voor het orakel van SBS6: Johan Derksen. Het Vandaag Inside-gezicht is meestal vrij duidelijk over waar hij op stemt maar toch is hij nog niet zeker: 'Ik twijfel tussen de VVD en Omtzigt.' Maken de BBB en GroenLinks/PvdA dan echt helemaal geen kans? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's