Live stream Brighton - Ajax (groepfase Europa League)

Live stream Brighton - Ajax (groepfase Europa League)

Donderdag 26 oktober 2023 om 13:00

Kijk donderdag 26 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar GAME via de livestream hieronder.

Live stream <em>Brighton - Ajax</em> (groepfase Europa League) Kijk donderdag 26 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar GAME via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en Brighton tegen elkaar in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je de wedstrijd Brighton - Ajax op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Brighton - Ajax De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Brighton - Ajax is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Donderdag spelen Ajax en Brighton tegen elkaar in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je de wedstrijd Brighton - Ajax op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Brighton - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Brighton - Ajax is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's