Brighton - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)

Brighton - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)
Eerste wedstrijd zonder Maurice Steijn

Sport :

Ajax speelt komende donderdag een belangrijke wedstrijd in hun Europese toernooi: er moet gewonnen worden om nog kans te maken op overwintering. De wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion is donderdag 26 oktober om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Brighton - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Zonder Maurice Steijn
Dat het met Ajax in de Eredivisie niet goed gaat, is eigenlijk een understatement. De zeventiende plaats is iets waar veel fans zich voor schamen en dus was het vertrek van Maurice Steijn onvermijdelijk. In de Europa League is de hoop echter nog niet verloren: met twee punten uit twee wedstrijden staan de Amsterdammers er nog redelijk goed voor. Dan moet er wel gewonnen worden van Brighton.

Slechts één punt
Over Brighton gesproken: de ploeg die misschien wel op papier het sterkste in de volledige poule is, staat nu op de vierde en laatste plaats met slechts 1 punt: een gelijkspel tegen Olympique Marseille. Overigens is het net als bij Ajax een 'zooitje' bij Brighton de laatste tijd: alhoewel ze zevende staan, hebben ze al een maand geen wedstrijd meer gewonnen, met als dieptepunt een 6-1 verlies tegen Aston Villa.

Lees hier het volledige speelschema van Ajax in de Europa League seizoen 2023-2024

De wedstrijd Brighton - Ajax is op donderdag 26 oktober om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's