Live stream AZ - Aston Villa (groepsfase Conference League)

Live stream AZ - Aston Villa (groepsfase Conference League)

Thursday 26 October 2023 om 11:00

Kijk donderdag 26 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar AZ - Aston Villa via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - Aston Villa</em> (groepsfase Conference League) Kijk donderdag 26 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar AZ - Aston Villa via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Aston Villa tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - Aston Villa op tv kunt kijken. De samenvatting van AZ - Aston Villa verschijnt na de wedstrijd op Gids.tv. Lees ook het volledige speelschema van AZ in de Conference League seizoen 2023-2024. AZ - Aston Villa is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream AZ - Aston Villa (groepsfase Conference League)

Donderdag spelen AZ en Aston Villa tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - Aston Villa op tv kunt kijken.

De samenvatting van AZ - Aston Villa verschijnt na de wedstrijd op Gids.tv. Lees ook het volledige speelschema van AZ in de Conference League seizoen 2023-2024.

AZ - Aston Villa is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's