AZ - Aston Villa live op tv en online (groepsfase Conference League)

AZ - Aston Villa live op tv en online (groepsfase Conference League)
Alle vier de ploegen met drie punten

Sport :

AZ staat er nog redelijk voor in hun Conference League-poule dit seizoen, maar de op papier sterkste tegenstander staat nu voor de deur: overleven ze ook dat? De wedstrijd tussen AZ en het Britse Aston Villa is donderdag 26 oktober om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting AZ - Aston Villa

Legia
De poule van AZ is na twee wedstrijden vrijwel perfect in balans: alle vier de ploegen hebben drie punten weten binnen te slepen. AZ deed dat afgelopen wedstrijd door met 1-0 van Legia Warschau te winnen. Op doelsaldo staat de ploeg van Pascal Jansen nu tweede in de poule, maar winnen van de op papier sterkste tegenstander van de poule zou helpen.

Monsterscores
Aston Villa won haar tweede wedstrijd ook: met 1-0 van Mostar. Vooral in de Premier League doet de ploeg van het goed: er werd de afgelopen periode onder meer met 6-1 gewonnen van Brighton - toevalligerwijs de tegenstander van Ajax later op donderdagavond - en dit weekend zelfs nog met 4-1 van West Ham United. Een vijfde plaats in de Premier League is dan ook boven verwachting goed.

De wedstrijd AZ - Aston Villa is op donderdag 26 oktober om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's