Zien: Nederland geraakt door verhaal Bilal Wahib-slachtoffer bij Humberto

Zien: Nederland geraakt door verhaal Bilal Wahib-slachtoffer bij Humberto

Gisteravond was Leonardo, de jongen die twee jaar geleden in een live-gesprek met Bilal Wahib zijn geslachtsdeel liet zien, te gast bij Humberto. De inmiddels 15-jarige Leonardo deelde zijn verhaal met sterke emoties, wat ook diepe indruk maakte op de kijkers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Nederland geraakt door verhaal <em>Bilal Wahib-slachtoffer</em> bij <em>Humberto</em> Gisteravond was Leonardo, de jongen die twee jaar geleden in een live-gesprek met Bilal Wahib zijn geslachtsdeel liet zien, te gast bij Humberto. De inmiddels 15-jarige Leonardo deelde zijn verhaal met sterke emoties, wat ook diepe indruk maakte op de kijkers. Tekst gaat verder onder de video. MedelijdenEn misschien wel te heftig, want vandaag wordt er veel kritiek geuit. Vele mensen zijn van mening dat dit gesprek nooit had mogen plaatsvinden aan een talkshowtafel. Rob Goossens deelt in RTL Boulevard zijn medelijden met de 15-jarige slachtoffer. Wahib haalde twee jaar geleden online een ‘grap’ met Leonardo uit door hem een groot geldbedrag te beloven als hij zijn geslachtsdeel zou zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Nederland geraakt door verhaal Bilal Wahib-slachtoffer bij Humberto

Medelijden
En misschien wel te heftig, want vandaag wordt er veel kritiek geuit. Vele mensen zijn van mening dat dit gesprek nooit had mogen plaatsvinden aan een talkshowtafel. Rob Goossens deelt in RTL Boulevard zijn medelijden met de 15-jarige slachtoffer. Wahib haalde twee jaar geleden online een ‘grap’ met Leonardo uit door hem een groot geldbedrag te beloven als hij zijn geslachtsdeel zou zien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV