Floortje Dessing onthult bestemming eerste uitzending Floortje naar het einde van de wereld: 'Zimbabwe'

Floortje Dessing onthult bestemming eerste uitzending Floortje naar het einde van de wereld: 'Zimbabwe'

Wednesday 25 October 2023 om 21:48

Na zo'n 160 bezochte landen zou je verwachten dat Floortje Dessing enigszins 'reismoe' zou zijn geworden. Maar niets is minder waar, de reisprogramma-koningin is terug met een nieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Floortje Dessing</em> onthult bestemming eerste uitzending <em>Floortje naar het einde van de wereld</em>: 'Zimbabwe' Na zo'n 160 bezochte landen zou je verwachten dat Floortje Dessing enigszins 'reismoe' zou zijn geworden. Maar niets is minder waar, de reisprogramma-koningin is terug met een nieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Tekst gaat verder onder de video. Floortje naar het einde van de wereldIn het nieuwste seizoen van Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje opnieuw op zoek naar mensen in de verste uithoeken op aarde. Deze reeks brengt ontmoetingen die Neerlands meest beroemde globetrotter niet snel zal vergeten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Floortje naar het einde van de wereld is vanaf donderdag 26 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Floortje Dessing onthult bestemming eerste uitzending Floortje naar het einde van de wereld: 'Zimbabwe'

Floortje naar het einde van de wereld
In het nieuwste seizoen van Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje opnieuw op zoek naar mensen in de verste uithoeken op aarde. Deze reeks brengt ontmoetingen die Neerlands meest beroemde globetrotter niet snel zal vergeten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van Floortje naar het einde van de wereld is vanaf donderdag 26 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's