RTL Boulevard gemist? Roos Reedijk deelt Halloween huisdecoratietips

RTL Boulevard gemist? Roos Reedijk deelt Halloween huisdecoratietips

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Roos Reedijk</em> deelt <em>Halloween</em> huisdecoratietips In het verleden kon je wellicht nog wegkomen met een simpel wit laken over je hoofd en een luide 'boe' om naar een Halloween-feestje te gaan. Tegenwoordig verwachten we echter wat meer creativiteit. Dit jaar zijn er tal van nieuwe trends, en RTL Boulevard heeft een reeks inspirerende kostuums, make-upvoorbeelden en huishoudelijke griezeligheden voor je op een rij gezet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Roos Reedijk deelt Halloween huisdecoratietips
Woensdag 25 oktober 2023 om 21:55

In het verleden kon je wellicht nog wegkomen met een simpel wit laken over je hoofd en een luide 'boe' om naar een Halloween-feestje te gaan. Tegenwoordig verwachten we echter wat meer creativiteit. Dit jaar zijn er tal van nieuwe trends, en RTL Boulevard heeft een reeks inspirerende kostuums, make-upvoorbeelden en huishoudelijke griezeligheden voor je op een rij gezet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's