Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video)

Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video)

Thursday 26 October 2023 om 17:17

In Boer Zoekt Vrouw stijgt de spanning, nu Haico en Claudia knopen moeten doorhakken tijdens het slaapweekend. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van zondag hieronder.

Zondag in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video) In Boer Zoekt Vrouw stijgt de spanning, nu Haico en Claudia knopen moeten doorhakken tijdens het slaapweekend. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van zondag hieronder. LiefdeSommige kijkers vrezen dat Bernice alleen achterblijft in Boer Zoekt Vrouw, maar de beelden van de nieuwe aflevering zijn toch echt hoopgevend. Minder gezellig is het bij Haico. Hij moet alweer afscheid nemen van een van de dames en dat valt hem zwaar zo te zien. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Tina Nijkamp sneert naar Yvon Jaspers: 'Doet kinderachtig tegen kandidaten en lijkt minder geïnteresseerd' Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: dames krijgen quality time met Richard op de trekker Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Anke wil Piet dolgraag zoenen (video) Bekijk deze video » BZV gemist? Johan openhartig over gevoelens tegen Bernice: "Er kriebelt wel iets" Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video)

Liefde
Sommige kijkers vrezen dat Bernice alleen achterblijft in Boer Zoekt Vrouw, maar de beelden van de nieuwe aflevering zijn toch echt hoopgevend. Minder gezellig is het bij Haico. Hij moet alweer afscheid nemen van een van de dames en dat valt hem zwaar zo te zien.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's