Boer zoekt vrouw: dames krijgen quality time met Richard op de trekker

Boer zoekt vrouw: dames krijgen quality time met Richard op de trekker

<em>Boer zoekt vrouw</em>: dames krijgen quality time met Richard op de trekker In Boer zoekt vrouw hebben de vrouwen het erg gezellig met Richard in Slowakije, maar ze willen hem wel graag beter leren kennen. Daarom krijgen ze allemaal één-op-één tijd met de boer. Of de date erg romantisch is, daarover valt te twisten. Maar ze mogen in ieder geval allemaal met Richard mee op de trekker. Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Haico troost emotionele Ellen in Boer zoekt vrouw: de kijkers zien een match! Bekijk deze video » Tina Nijkamp sneert naar Yvon Jaspers: 'Doet kinderachtig tegen kandidaten en lijkt minder geïnteresseerd' Bekijk deze video » Twijfels in Boer zoekt vrouw: heeft boerin Bernice te veel onzekerheden? Bekijk deze video »
Friday 20 October 2023 om 16:28

In Boer zoekt vrouw hebben de vrouwen het erg gezellig met Richard in Slowakije, maar ze willen hem wel graag beter leren kennen. Daarom krijgen ze allemaal één-op-één tijd met de boer. Of de date erg romantisch is, daarover valt te twisten. Maar ze mogen in ieder geval allemaal met Richard mee op de trekker.

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's