Er hangt liefde in de lucht in Boer Zoekt Vrouw: 'Ik vind jou leuk' (video)

Er hangt liefde in de lucht in Boer Zoekt Vrouw: 'Ik vind jou leuk' (video)

Thursday 26 October 2023 om 20:13

We zijn inmiddels een paar weken onderweg met het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw en de liefde is aan het opbloeien. Bekijk hieronder de eerste beelden van de aflevering van aanstaande zondag.

Lees verder onder de video.

Er hangt liefde in de lucht in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: 'Ik vind jou leuk' (video) We zijn inmiddels een paar weken onderweg met het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw en de liefde is aan het opbloeien. Bekijk hieronder de eerste beelden van de aflevering van aanstaande zondag. Lees verder onder de video. KeuzemomentEen lastig moment zondag in Boer Zoekt Vrouw, want de boeren moeten bepalen welke logees het erf moeten verlaten. Dat valt vooral Claudia en Haiko erg zwaar. Voor Piet lijkt er liefde in de lucht te hangen en Richard heeft nog wat tijd nodig om na te denken. Kortom: er komt weer een spannende BZV-aflevering aan! Bekijk hierboven de eerste beelden van zondag. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw: Anke wil Piet dolgraag zoenen (video) Bekijk deze video » BZV gemist? Johan openhartig over gevoelens tegen Bernice: "Er kriebelt wel iets" Bekijk deze video » Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video) Bekijk deze video »
TV :
Er hangt liefde in de lucht in Boer Zoekt Vrouw: 'Ik vind jou leuk' (video)

Keuzemoment
Een lastig moment zondag in Boer Zoekt Vrouw, want de boeren moeten bepalen welke logees het erf moeten verlaten. Dat valt vooral Claudia en Haiko erg zwaar. Voor Piet lijkt er liefde in de lucht te hangen en Richard heeft nog wat tijd nodig om na te denken. Kortom: er komt weer een spannende BZV-aflevering aan! Bekijk hierboven de eerste beelden van zondag.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's