Felle Rutger Castricum: 'Crimineel dat je kinderen verslaafd maakt aan vapes'

Felle Rutger Castricum: 'Crimineel dat je kinderen verslaafd maakt aan vapes'

Vrijdag 27 oktober 2023 om 09:51

Na afloop van Vandaag Inside sprak Rutger Castricum met Wilfred Genee over een gesprek dat hij eerder die dag had met iemand die lobbyt voor het gebruik van vapes. Het werd een fel interview: 'Die heb ik redelijk het een en ander verweten. Ik vind het crimineel dat je kinderen verslaafd maakt. Daar maak ik me druk over.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Felle <em>Rutger Castricum</em>: 'Crimineel dat je kinderen verslaafd maakt aan <em>vapes</em>' Na afloop van Vandaag Inside sprak Rutger Castricum met Wilfred Genee over een gesprek dat hij eerder die dag had met iemand die lobbyt voor het gebruik van vapes. Het werd een fel interview: 'Die heb ik redelijk het een en ander verweten. Ik vind het crimineel dat je kinderen verslaafd maakt. Daar maak ik me druk over.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's