Ramon reageert gelaten op brandwond Josephine in LLDL: 'Moet je ook niet doen' (video)

Ramon reageert gelaten op brandwond Josephine in LLDL: 'Moet je ook niet doen' (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 12:21

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ramon reageert gelaten op brandwond Josephine in <em>LLDL</em>: 'Moet je ook niet doen' (video) B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Josephine slooft zich zo uit om een lekker ontbijtje te maken, dat ze zelfs een brandwond oploopt in de Lang Leve de Liefde-villa. Zou het ontbijtje in de smaak vallen of is de brandwond voor niets geweest? Date Ramon weet zich in ieder geval niet direct van zijn kwetbare kant te laten zien: 'Dat moet je ook niet doen'. Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Wesley en Sarah houden van zelfontwikkeling, maar kunnen ze ook hun connectie ontwikkelen? Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde snapt Astrid weinig van Sudoku en gaat liever buiten zitten Bekijk deze video » Ongemakkelijke Josephine in Lang Leve de Liefde als Ramon toenadering zoekt Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Nancy's droom van romantiek spat uiteen Bekijk deze video »
TV :

Josephine slooft zich zo uit om een lekker ontbijtje te maken, dat ze zelfs een brandwond oploopt in de Lang Leve de Liefde-villa. Zou het ontbijtje in de smaak vallen of is de brandwond voor niets geweest? Date Ramon weet zich in ieder geval niet direct van zijn kwetbare kant te laten zien: 'Dat moet je ook niet doen'.

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's