Holland's Got Talent gemist? Matthijs imponeert met razendsnel gitaarspel

Holland's Got Talent gemist? Matthijs imponeert met razendsnel gitaarspel

Vrijdag 27 oktober 2023 om 22:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De tweede halve finale van Holland's Got Talent staat garant voor een muzikaal spektakel, met de toevoeging van de getalenteerde 17-jarige Matthijs, die al eerder indruk maakte met zijn virtuoze gitaarspel tijdens de auditieronde.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Matthijs</em> imponeert met razendsnel <em>gitaarspel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De tweede halve finale van Holland's Got Talent staat garant voor een muzikaal spektakel, met de toevoeging van de getalenteerde 17-jarige Matthijs, die al eerder indruk maakte met zijn virtuoze gitaarspel tijdens de auditieronde. Tekst gaat verder onder de video. MatthijsDan Karaty kon er oprecht geen genoeg van krijgen en noemde het zelfs 'jammer' dat Matthijs' optreden alweer voorbij was. "Het mocht van mij eeuwig duren." Kan Matthijs in de halve finale opnieuw een geweldige act neerzetten? Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Matthijs imponeert met razendsnel gitaarspel

Matthijs
Dan Karaty kon er oprecht geen genoeg van krijgen en noemde het zelfs 'jammer' dat Matthijs' optreden alweer voorbij was. "Het mocht van mij eeuwig duren." Kan Matthijs in de halve finale opnieuw een geweldige act neerzetten?

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's