Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing) op 54-jarige leeftijd overleden

Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing) op 54-jarige leeftijd overleden

Acteur Matthew Perry, bekend van de razend populaire televisieserie Friends, is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij werd gisteren gevonden in zijn huis in Los Angeles waar hij is verdronken in een jacuzzi. Volgens verschillende media zou het niet gaan om een verdacht overlijden.

<em>Friends</em>-acteur Matthew Perry (Chandler Bing) op 54-jarige leeftijd overleden Acteur Matthew Perry, bekend van de razend populaire televisieserie Friends, is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij werd gisteren gevonden in zijn huis in Los Angeles waar hij is verdronken in een jacuzzi. Volgens verschillende media zou het niet gaan om een verdacht overlijden. Amerikaanse mediaDe acteur werd door zijn assistent bewusteloos aangetroffen in zijn jacuzzi, waarna de hulpdiensten gisteren rond 16.00 uur arriveerden. Zij stelden het overlijden van Perry vast. De eerste inschatting van lokale media was dat Perry is verdronken, al heeft de politie heeft nog geen officiële doodsoorzaak bekendgemaakt. Chandler BingMatthew Perry was vooral bekend door zijn rol als Chandler Bing in de zeer succesvolle sitcom Friends uit de jaren negentig, samen met acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc en David Schwimmer. Deze hitserie startte in het jaar 1994 en tien seizoenen en 234 afleveringen duurde. Ook speelde hij hoofdrollen in vele Amerikaanse films zoals Fools Rush In (1997) en The Whole Nine Yards (2000). Vorig jaar bracht de acteur zijn memoires uit, genaamd Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir, waarin hij vertelt over zijn jarenlange hevige strijd met drank- en drugsverslaving. ZIEN: Matthew Perry breekt nog elke keer bij zien Friends, "moeilijk om te zien" Bekijk deze video » Courteney Cox emotioneel tijdens uitreiking van de ster op de Walk of Fame Bekijk deze video »
Nieuws :
Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing) op 54-jarige leeftijd overleden

Amerikaanse media
De acteur werd door zijn assistent bewusteloos aangetroffen in zijn jacuzzi, waarna de hulpdiensten gisteren rond 16.00 uur arriveerden. Zij stelden het overlijden van Perry vast. De eerste inschatting van lokale media was dat Perry is verdronken, al heeft de politie heeft nog geen officiële doodsoorzaak bekendgemaakt.

Chandler Bing
Matthew Perry was vooral bekend door zijn rol als Chandler Bing in de zeer succesvolle sitcom Friends uit de jaren negentig, samen met acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc en David Schwimmer. Deze hitserie startte in het jaar 1994 en tien seizoenen en 234 afleveringen duurde. Ook speelde hij hoofdrollen in vele Amerikaanse films zoals Fools Rush In (1997) en The Whole Nine Yards (2000). Vorig jaar bracht de acteur zijn memoires uit, genaamd Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir, waarin hij vertelt over zijn jarenlange hevige strijd met drank- en drugsverslaving.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV