Kiespijn: Tweede Kamerverkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kiespijn: Tweede Kamerverkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kiespijn: Tweede Kamerverkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending De enige verkiezingsquiz van Nederland, Kiespijn, is terug. Presentator Diederik Ebbinge loodst de kiezer -de vaste én de zwevende - weer door het vernieuwde politieke landschap met de hoop die kiezer een goede keuze te laten maken op 22 november. PubliekDe verkiezingen zijn dit jaar spannender dan ooit met nieuwe partijen en een nieuwe premier. Nieuw dit jaar bij Kiespijn: publiek. De zwevende kiezer wordt uitgenodigd in de studio om de strijd tussen rechts en links van dichtbij mee te maken en een eigen stem te vinden. Team links en team rechtsDe quiz wordt net als vorig jaar gespeeld met team 'links' en 'rechts'. Ook de teamcaptains van vorig jaar zijn weer terug: Hanneke Groenteman, columist en 'moeder van' Gijs Groenteman in team links en presentator en Oranjezomer sidekick Rutger Castricum in team rechts. Bekijk ook Mark Rutte maakt Diederik Ebbinge WOEST (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Kiespijn: Tweede Kamerverkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 29 oktober 2023 om 21:09

De enige verkiezingsquiz van Nederland, Kiespijn, is terug. Presentator Diederik Ebbinge loodst de kiezer -de vaste én de zwevende - weer door het vernieuwde politieke landschap met de hoop die kiezer een goede keuze te laten maken op 22 november.

Publiek
De verkiezingen zijn dit jaar spannender dan ooit met nieuwe partijen en een nieuwe premier. Nieuw dit jaar bij Kiespijn: publiek. De zwevende kiezer wordt uitgenodigd in de studio om de strijd tussen rechts en links van dichtbij mee te maken en een eigen stem te vinden.

Team links en team rechts
De quiz wordt net als vorig jaar gespeeld met team 'links' en 'rechts'. Ook de teamcaptains van vorig jaar zijn weer terug: Hanneke Groenteman, columist en 'moeder van' Gijs Groenteman in team links en presentator en Oranjezomer sidekick Rutger Castricum in team rechts.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kiespijn

Actuele video's

Meer actuele video's