Maandag in nieuw seizoen Droomhuis gezocht: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira

Maandag in nieuw seizoen Droomhuis gezocht: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira

Maandag in nieuw seizoen <em>Droomhuis gezocht</em>: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira Maandag kun je kijken naar de aftrap van een nieuw seizoen van Droomhuis gezocht. Ook in deze reeks gaat Dionne Stax met Nederlanders in het buitenland op zoek naar een mooie stek. In deze eerste aflevering gaat ze met Inge en Jan-Willem op reis naar Madeira, daar zoeken ze een mooie woning en het lijkt erop dat ze al een paleisje hebben gevonden… Bekijk het fragment van Droomhuis gezocht hieronder. Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Droomhuis gezocht: Ellemiek en Robert zoeken een huis in Zweden Bekijk deze video » Droomhuis gezocht: Robert Jan en Peter willen allebei een ander droomhuis Bekijk deze video » Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start dinsdag: bekijk de promo vol bloopers Bekijk deze video »

Maandag kun je kijken naar de aftrap van een nieuw seizoen van Droomhuis gezocht. Ook in deze reeks gaat Dionne Stax met Nederlanders in het buitenland op zoek naar een mooie stek. In deze eerste aflevering gaat ze met Inge en Jan-Willem op reis naar Madeira, daar zoeken ze een mooie woning en het lijkt erop dat ze al een paleisje hebben gevonden…

Bekijk het fragment van Droomhuis gezocht hieronder.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV