Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start dinsdag: bekijk de promo vol bloopers

Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start dinsdag: bekijk de promo vol bloopers

Nieuw seizoen <em>Van onschatbare waarde</em> start dinsdag: bekijk de promo vol bloopers Bekijk in de video hierboven: Dionne Stax feest op Tomorrowland Dinsdag gaat een nieuw seizoen van start van het programma Van onschatbare waarde. In deze reeks zijn er maar liefst zes experts die bijzondere objecten beoordelen en wellicht voor een mooi bedrag kopen. Twee nieuwe experts, de gebroeders Kramer, mogen van presentatrice Dionne Stax de promo aan elkaar praten. Maar dat gaat niet in een keer goed… Bekijk de beelden van Van onschatbare waarde hieronder. Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf dinsdag 26 september wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’ Bekijk deze video » Maandag in Van onschatbare waarde: wat levert bijzondere Rietveldstoel op? Bekijk deze video » Zien: Van onschatbare waarde op 26 september terug op NPO 1 met twee (!) nieuwe experts Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 22 september 2023 om 12:31

Bekijk in de video hierboven: Dionne Stax feest op Tomorrowland

Dinsdag gaat een nieuw seizoen van start van het programma Van onschatbare waarde. In deze reeks zijn er maar liefst zes experts die bijzondere objecten beoordelen en wellicht voor een mooi bedrag kopen. Twee nieuwe experts, de gebroeders Kramer, mogen van presentatrice Dionne Stax de promo aan elkaar praten. Maar dat gaat niet in een keer goed…

Bekijk de beelden van Van onschatbare waarde hieronder.

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf dinsdag 26 september wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's