Nieuwe gezichten bij Top 2000 à Go-Go 2023 (Shownieuws)

Nieuwe gezichten bij Top 2000 à Go-Go 2023 (Shownieuws)

Tuesday 31 October 2023 om 13:44

Het is bekend wie dit jaar Top 2000 à Go-Go gaan presenteren, het jaarlijkse programma tussen Kerst en Oud&Nieuw dat Matthijs van Nieuwkerk zo graag presenteerde.

Wisseling van de wacht
Er is weer een wisseling van de wacht aangekondigd met nieuwe gezichten in het populaire muziekprogramma. In plaats van Herman van der Zandt gaat Diederik Ebbinge het presenteren. Thomas van Luyn neemt de quiz voor zijn rekening. Een vertrouwd gezicht dat blijft is dat van wandelende muziek encyclopedie Leo Blokhuis.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Nieuwe gezichten bij <em>Top 2000 à Go-Go</em> 2023 (<em>Shownieuws</em>) Het is bekend wie dit jaar Top 2000 à Go-Go gaan presenteren, het jaarlijkse programma tussen Kerst en Oud&Nieuw dat Matthijs van Nieuwkerk zo graag presenteerde. Wisseling van de wachtEr is weer een wisseling van de wacht aangekondigd met nieuwe gezichten in het populaire muziekprogramma. In plaats van Herman van der Zandt gaat Diederik Ebbinge het presenteren. Thomas van Luyn neemt de quiz voor zijn rekening. Een vertrouwd gezicht dat blijft is dat van wandelende muziek encyclopedie Leo Blokhuis. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Jake Paul: 'Ik wil trouwen met Jutta' (Shownieuws) Bekijk deze video » Paul de Leeuw vond het lastig Hotel Hollandia te verbeteren: "Veel kijkers kwijt" Bekijk deze video » Monique van de Ven heeft nieuwe heup: 'Ik sta en ik loop' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's