Paul de Leeuw vond het lastig Hotel Hollandia te verbeteren: "Veel kijkers kwijt"

Paul de Leeuw vond het lastig Hotel Hollandia te verbeteren: "Veel kijkers kwijt"

<em>Paul de Leeuw</em> vond het lastig <em>Hotel Hollandia</em> te verbeteren: &quot;Veel kijkers kwijt&quot; Paul de Leeuw praat met Shownieuws over de kritiek dat zijn programma Hotel Hollandia afgelopen weken kreeg. De zaterdagavondshow trok niet veel bekijks en men vond het amateuristischL "Dan moet je gewoon hard werken om het programma beter te maken. En dat is redelijk gelukt, en daar ben ik ook trots op", laat Paul weten. "Het is wel lastig als je veel kijkers kwijtraakt." Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Hotel Hollandia is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv. Reacties op tweede afl. Hotel Hollandia: "Ik mis de interviewstijl van Paul de Leeuw" Bekijk deze video » Reacties op Hotel Hollandia: "Oudbollige troep", "Numidia brengt kippenvel" Bekijk deze video » Hotel Hollandia: Paul de Leeuw en Numidia maken indruk met Ik heb je lief Bekijk deze video » Eva Simons in Hotel Hollandia: "Wat heb ik genoten van je leuke programma" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Paul de Leeuw praat met Shownieuws over de kritiek dat zijn programma Hotel Hollandia afgelopen weken kreeg. De zaterdagavondshow trok niet veel bekijks en men vond het amateuristischL "Dan moet je gewoon hard werken om het programma beter te maken. En dat is redelijk gelukt, en daar ben ik ook trots op", laat Paul weten. "Het is wel lastig als je veel kijkers kwijtraakt." Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Hotel Hollandia is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's