Caroline van der Plas gaat los tijdens speeddate: 'Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?'

Caroline van der Plas gaat los tijdens speeddate: 'Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?'

Wednesday 1 November 2023 om 20:08

Editie NL verkent de politieke arena door in speeddates te gaan met vooraanstaande lijsttrekkers. Deze politici gaan in gesprek met leden van het RTL Nieuwspanel. Vandaag schuift Caroline van der Plas aan voor een boeiend gesprek met panellid Quinten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> gaat los tijdens <em>speeddate</em>: 'Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?' Editie NL verkent de politieke arena door in speeddates te gaan met vooraanstaande lijsttrekkers. Deze politici gaan in gesprek met leden van het RTL Nieuwspanel. Vandaag schuift Caroline van der Plas aan voor een boeiend gesprek met panellid Quinten. Tekst gaat verder onder de video. Caroline van der PlasQuinten begint het gesprek met de vraag of Van der Plas een beetje klimaatbewust leeft. "Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?" vraagt Caroline. De BBB-leidster vertelt dat klimaatverandering van alle tijden is. Verder benadrukt ze dat ze 'bewust' leeft. Bekijk de video van Editie NL met Caroline van der Plas hierboven. Bekijk ook ZIEN: Caroline van der Plas over verbroken relatie met ex-man (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Hierdoor heb je alle reden om NIET op Caroline van der Plas te stemmen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Entertainment :
Caroline van der Plas gaat los tijdens speeddate: 'Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?'

Caroline van der Plas
Quinten begint het gesprek met de vraag of Van der Plas een beetje klimaatbewust leeft. "Denk jij dat je klimaatverandering kunt stoppen?" vraagt Caroline. De BBB-leidster vertelt dat klimaatverandering van alle tijden is. Verder benadrukt ze dat ze 'bewust' leeft.

Bekijk de video van Editie NL met Caroline van der Plas hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's