Hilarische opmerking van Caroline van der Plas in College Tour debat: "helemaal geen zin meer in"

Hilarische opmerking van Caroline van der Plas in College Tour debat: "helemaal geen zin meer in"

Monday 23 October 2023 om 09:20

Het debat van College Tour afgelopen zondag zat niet bijstervol interessante uitspraken en dat valt deelnemer Caroline van der Plas (BBB) ook op. Dat levert bij een vraag over coalitievorming een hilarisch fragment op.

Hilarische opmerking van <em>Caroline van der Plas</em> in <em>College Tour</em> debat: &quot;helemaal geen zin meer in&quot; Het debat van College Tour afgelopen zondag zat niet bijstervol interessante uitspraken en dat valt deelnemer Caroline van der Plas (BBB) ook op. Dat levert bij een vraag over coalitievorming een hilarisch fragment op. Nieuwe coalitieNadat Dilan Yesilgöz (VVD) net geen antwoord geeft op de vraag van presentator Twan Huys gaan bij Van der Plas de ogen rollen. Als Huys vraagt waarom ze naar het plafond staart, volgt een heel eerlijk antwoord: "Als er zoveel geluld wordt in de nieuwe coalitie, dan heb ik er helemaal geen zin meer in!" Dat kon niet alleen op gelach uit de zaal, maar ook van mede-deelnemers Omtzigt en Timmermans rekenen. Bekijk het fragment van het College Tour Verkiezingsdebat. Je kunt de beste fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Timmermans in College Tour Verkiezingsdebat over oorlog Israël-Hamas (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in verkiezingsdebat College Tour: 'Verkiezingsprogramma komt dinsdag' (video) Bekijk deze video » Dilan Yesilgöz over pechgeneratie: 'Studieschuld is een investering in jezelf' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Hilarische opmerking van Caroline van der Plas in College Tour debat: "helemaal geen zin meer in"

Nieuwe coalitie
Nadat Dilan Yesilgöz (VVD) net geen antwoord geeft op de vraag van presentator Twan Huys gaan bij Van der Plas de ogen rollen. Als Huys vraagt waarom ze naar het plafond staart, volgt een heel eerlijk antwoord: "Als er zoveel geluld wordt in de nieuwe coalitie, dan heb ik er helemaal geen zin meer in!" Dat kon niet alleen op gelach uit de zaal, maar ook van mede-deelnemers Omtzigt en Timmermans rekenen.

Bekijk het fragment van het College Tour Verkiezingsdebat. Je kunt de beste fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's