Pieter Omtzigt schuift niet aan bij Vandaag Inside maar doet tegenvoorstel

Pieter Omtzigt schuift niet aan bij Vandaag Inside maar doet tegenvoorstel

Donderdag 2 november 2023 om 08:15

In aanloop naar de verkiezingen schuiven partijleiders Geert Wilders, Frans Timmermans, Caroline van der Plas en Dilan Yeşilgöz aan bij Vandaag Inside maar Omtzigt niet. Johan heeft Pieter Omtzigt persoonlijk uitgenodigd maar hij voelt zich niet thuis bij de heren. Pieter kwam wel met een tegenvoorstel waar Johan dan weer niet op in kon gaan. Waarom laat Omtzigt het rechts kiezende deel van het VI-publiek links liggen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Pieter Omtzigt</em> schuift niet aan bij <em>Vandaag Inside</em> maar doet tegenvoorstel In aanloop naar de verkiezingen schuiven partijleiders Geert Wilders, Frans Timmermans, Caroline van der Plas en Dilan Yeşilgöz aan bij Vandaag Inside maar Omtzigt niet. Johan heeft Pieter Omtzigt persoonlijk uitgenodigd maar hij voelt zich niet thuis bij de heren. Pieter kwam wel met een tegenvoorstel waar Johan dan weer niet op in kon gaan. Waarom laat Omtzigt het rechts kiezende deel van het VI-publiek links liggen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: wat vindt Johan Derksen van het partijprogramma van Pieter Omtzigt Bekijk deze video » Timmermans vs. Omtzigt in Hart van Nederland: vooral verschillen of toch ook overeenkomsten? Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's