Buienradar: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht

Buienradar: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht

Zien: wat richt storm Ciarán aan in Engeland?

Het klassieke Nederlandse herfstweer beleeft donderdag 2 november een hoogtepunt. We kunnen heel wat regen verwachten en storm Ciarán is in aantocht. De ochtend verloopt nog vrij rustig maar het hoogtepunt kunnen we in de middag verwachten. Bij de kust loopt het dan op tot windkracht 9 met zware tot zeer zware windstoten. In het westen vallen ook flink wat buien en komt er onweer. In het oosten wordt het een stuk beter, daar blijft het droog met behoorlijk wat ruimte voor de zon.

Bekijk hier het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Onderaan vind je het weerbericht over storm Ciarán.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht Zien: wat richt storm Ciarán aan in Engeland? Het klassieke Nederlandse herfstweer beleeft donderdag 2 november een hoogtepunt. We kunnen heel wat regen verwachten en storm Ciarán is in aantocht. De ochtend verloopt nog vrij rustig maar het hoogtepunt kunnen we in de middag verwachten. Bij de kust loopt het dan op tot windkracht 9 met zware tot zeer zware windstoten. In het westen vallen ook flink wat buien en komt er onweer. In het oosten wordt het een stuk beter, daar blijft het droog met behoorlijk wat ruimte voor de zon. Bekijk hier het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Onderaan vind je het weerbericht over storm Ciarán. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Prachtige beelden: dichte mist leidt tot code geel in grote delen van Nederland Bekijk deze video » Waarschuwing! Donderdag 2 november: storm Ciarán, zware windstoten met windkracht 9 Bekijk deze video » Zien! Beelden van storm Ciarán in Engeland, wat staat ons in Nederland te wachten? Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht

Actuele video's

Meer actuele video's