Prachtige beelden: dichte mist leidt tot code geel in grote delen van Nederland

Prachtige beelden: dichte mist leidt tot code geel in grote delen van Nederland

Donderdag 26 oktober 2023 om 12:41

Donderdagochtend is het zicht sterk beperkt tot minder dan 200 meter, en op bepaalde locaties zelfs tot minder dan 100 meter als gevolg van dichte mist. Het KNMI heeft code geel uitgegeven als waarschuwing.

Tekst gaat verder onder de video.

Prachtige beelden: <em>dichte mist</em> leidt tot <em>code geel</em> in grote delen van <em>Nederland</em> Donderdagochtend is het zicht sterk beperkt tot minder dan 200 meter, en op bepaalde locaties zelfs tot minder dan 100 meter als gevolg van dichte mist. Het KNMI heeft code geel uitgegeven als waarschuwing. Tekst gaat verder onder de video. Dichte mistDe mist vormt een uitdaging voor automobilisten, maar zorgt ook voor prachtige beelden, zoals te zien is in de bovenstaande video. De code geel geldt niet voor de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg. In de rest van het land zal de dichte mist geleidelijk verdwijnen in de tweede helft van de ochtend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: goudvissen zwemmen door overstroomde straten in Maastricht Bekijk deze video » Herfstvorst op komst: maak de ijskrabbers klaar voor gebruik (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dichte mist
De mist vormt een uitdaging voor automobilisten, maar zorgt ook voor prachtige beelden, zoals te zien is in de bovenstaande video. De code geel geldt niet voor de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg. In de rest van het land zal de dichte mist geleidelijk verdwijnen in de tweede helft van de ochtend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's