Storm Ciarán slaat toe: fietsende vrouw geraakt door omvallende boom in Apeldoorn

Storm Ciarán slaat toe: fietsende vrouw geraakt door omvallende boom in Apeldoorn

Op donderdagochtend raakte een fietsster in Apeldoorn gewond toen een forse boom op de Marskramersdonk door de krachtige storm Cairán omviel. De fiets van de vrouw liep aanzienlijke schade op en was volledig vervormd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Storm Ciarán</em> slaat toe: <em>fietsende vrouw</em> geraakt door omvallende boom in <em>Apeldoorn</em> Op donderdagochtend raakte een fietsster in Apeldoorn gewond toen een forse boom op de Marskramersdonk door de krachtige storm Cairán omviel. De fiets van de vrouw liep aanzienlijke schade op en was volledig vervormd. Tekst gaat verder onder de video. Boom valt op fietssterDonderdagochtend, rond tien voor negen, viel de boom plotseling om terwijl de vrouw aan het fietsen was. Ze had geen kans om het gevaarte te ontwijken. Omstanders reageerden snel en alarmeerden de hulpdiensten. De gewonde fietsster werd ter plaatse door de ambulance behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische zorg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Waarschuwing! Donderdag 2 november: storm Ciarán, zware windstoten met windkracht 9 Bekijk deze video » Zien! Beelden van storm Ciarán in Engeland, wat staat ons in Nederland te wachten? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boom valt op fietsster
Donderdagochtend, rond tien voor negen, viel de boom plotseling om terwijl de vrouw aan het fietsen was. Ze had geen kans om het gevaarte te ontwijken. Omstanders reageerden snel en alarmeerden de hulpdiensten. De gewonde fietsster werd ter plaatse door de ambulance behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische zorg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's