Bekijk ruzie tussen Jorrit en Sylvie in De Bondgenoten: "Nou moet je stoppen!"

Bekijk ruzie tussen Jorrit en Sylvie in De Bondgenoten: "Nou moet je stoppen!"

Bekijk ruzie tussen Jorrit en Sylvie in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Nou moet je stoppen!&quot; Er is ruzie in het realityprogramma De Bondgenoten. Niet iedereen lijkt fan te zijn van Jorrit. Jorim hoopt dat hij snel naar huis gaat. Ook Sylvie heeft nu bonje met Jorrit. Hij haalt het bloed onder haar nagels vandaan: "Nou moet je stoppen Jorrit." Bekijk het fragment hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten gemist? Jorim hoopt dat Jorrit snel naar huis gaat Bekijk deze video » Jorrit is na twee weken al helemaal klaar met De Bondgenoten: 'Slangenkuil' Bekijk deze video »
Dinsdag 7 november 2023 om 10:15

Er is ruzie in het realityprogramma De Bondgenoten. Niet iedereen lijkt fan te zijn van Jorrit. Jorim hoopt dat hij snel naar huis gaat. Ook Sylvie heeft nu bonje met Jorrit. Hij haalt het bloed onder haar nagels vandaan: "Nou moet je stoppen Jorrit." Bekijk het fragment hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's