Maxime Meiland over onderkinbehandeling: "Drie naalden zogen het vet weg" (Radio 538)

Maxime Meiland over onderkinbehandeling: "Drie naalden zogen het vet weg" (Radio 538)

Dinsdag 7 november 2023 om 11:46

Maxime deelt maandagochtend een foto van zichzelf in het verband. Ze heeft haar onderkin laten verwijderen. Frank Dane vraagt zich af wat het volgende is dat Maxime gaat laten wegsnijden. Bekijk hieronder het Radio 538-fragment met Maxime over haar behandeling.

3 dikke naalden
Maxime vertelt over haar onderkinbehandeling, die in totaal een uur duurde. Maxime laat weten dat er 3 dikke naalden in haar huid zaten die het vet wegzogen. "Ik was mijn onderkin zo zat."

Bekijk het Radio 538-fragment met Maxime's verhaal hieronder.

Maxime Meiland over <em>onderkinbehandeling</em>: &quot;Drie naalden zogen het vet weg&quot; (<em>Radio 538</em>) Maxime deelt maandagochtend een foto van zichzelf in het verband. Ze heeft haar onderkin laten verwijderen. Frank Dane vraagt zich af wat het volgende is dat Maxime gaat laten wegsnijden. Bekijk hieronder het Radio 538-fragment met Maxime over haar behandeling. 3 dikke naaldenMaxime vertelt over haar onderkinbehandeling, die in totaal een uur duurde. Maxime laat weten dat er 3 dikke naalden in haar huid zaten die het vet wegzogen. "Ik was mijn onderkin zo zat." Bekijk het Radio 538-fragment met Maxime's verhaal hieronder. Bekijk ook Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video) Bekijk deze video » Kijkers woest om rijgedrag Maxime Meiland: "Kind los achterin, stupid" (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's